Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak teď trochu tápu: vůbec nepřijdou na denní světlo nebo ve tmě předpěstuje sazenice, které pak jdou ven? Ať tak či tak, je to skvělé. Já jen mám mizerné denní světelné podmínky, takže pouze přisvětluju sazenicím rajčat, ovšem z některých už jsou kvetoucí rostliny, takže asi zůstanou doma jako ve skleníku. Jen několik. Ostatní snad půjdou do skleníko-pařníku na balkoně - tedy pokud ho stihnu vybudovat včas.

Papriky jsem vysel jako vedlejšák, ale nepřisvětluju jim. Jsou na okně v teplé místnosti (24°C) s odražečem a kromě jedné, která dlouho měla helmičku, si vedou velmi dobře. Dneska jsem je přesadil do směsice růstového substrátu a sterilizovaného krtince a některé z nich zkušebně přihnojil granulovaným hnojem. Lungy a Slovakie rostou rychleji než Balkonovka. Z toho usuzuju, že jsou ranější. Totéž se projevuje u různých odrůd rajčat.

Milan HP

P.S. Jasno ve světle stále nemám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika