Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkoušel jsem ty jeho samozavlažovací květináče pro surfinie a moc jsem s nimi spokojený nebyl. Malý prostor pro zeminu (největší nevýhoda), knoty zbytečně rychle sají vodu z misky, takže je rychle zemina přemokřená (takže jsem ani nemohl úplně naplnit podmisku, jinak by to rostliny nepřežily); taky je u něj kvůli konstrukci určité riziko, že se květináč převrátí.

Měl jsem i přímé srovnání se samozavlažovacím truhlíkem od Frajmana - větší objem pro zeminu, voda vzlíná pomaleji, ale dostatečně rychle, takže zemina je dostatečně vlhká, ale není přemokřená a navíc není nutné tak často zalévat. Kvalita zpracování je taky lepší.

Celkově mi to přijde, že Lebiš prodává věci, které fungují, ale jsou zbytečně předražené - ten Frajmanův truhlík mi přišel lepší a byl levnější. Co se týče toho jeho hnojiva, tak to je fakticky Kristalon, ale kdo by si od něj kupoval přes internet Kristalon, když si ho může koupit kdekoliv za stejnou cenu (nebo i lepší). U něj je to hlavně o marketingu - je historicky úspěšný zahradník, tak se to snaží prodat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika