Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

PP, prokrýlepána, kdo vám řekl, že se pokus nepovedl a že tudy cesta nevede? Viděl jste snímky mých rajčat? Já mám naopak pocit, že jsem docela úspěšný, tedy kromě té klíčivosti, ale to je úplně jiná záležitost. A jediný závěr, který můžu předběžně udělat je, že v mém bytě je přisvětlování nezbytně nutné. Je to pochopitelné: východní okna jsou ještě stíněná balkonem, bydlím hluboko v údolí Labe a touhle roční dobou jsou tu mlhy na denním pořádku. Světelné podmínky opravdu vepsí. Ale přisvětlovaná rajčata si vedou na západním okně docela dobře, ano, vy namítnete, že to není ekonomické. Jenže to mi moc nevadí. Propočítal jsem to a vyjde to tak na 6 Kč denně. Čokl je zakopaný v pozici každého bytu/domu a mocnosti s tím rozhodně mají co dělat: ale ty vyšší.

Jo a ještě jeden detail: prvotní stonky pod děložními lístky jsou vyčouhlé (všechno tyčkové odrůdy), ale když je zasypu přiměřeně substrátem, rostliny se dál nevytahují nad obvyklý růst a zároveň sílí ve stonku a vyhánějí listy. Pravda, s 12hodinovým přisvětlením. Vysvětluju si to tím, že věnují dost energie růstu kořenů.

Všechno tohle popisuji na svém vlákně. Jenže vy ho nejspíš ani nečtete. Vyvodil jste si svůj závěr a tím operujete jako faktem. Ale on to rozhodně není závěr pokusu, takže ani potvrzený fakt. V květnu vám pošlu zralá rajčata.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika