Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

13.2.18  Dneska byl krásný den a tak jsem dopřál svým rajčatům trochu přímého sluníčka. Při té příležitosti jsem zjistil, že ta nejpokročilejší už mají založeno na dva vijany. Vijanová statistika: 2 Starty za 9. pravým listem, 1 Bonseta za 7. a druhá za 9., Vitador za 7. U ostatních z těch 9 to ještě není vidět. Druhé vijany (u dvou rajčat) jen jeden pravý list výš. Přestal jsem zalévat každý třetí den (mají víc půdy po přesazení) a vadnutí spodních listů se hodně zmírnilo.

Řízky se nejen chytly, ale začaly i růst. A zase si musím dát pozor, abych jim po počátečním prolití klíčivého substrátu Forestina i směsi růstového substrátu stejného výrobce a krtince nedával tolik vody. Myslím, že jsem to přeháněl.

Nepřisvětlované sazenice na západním okně si vedou fajn, některé už mají dva malé pravé listy. A to jsou ve vyšší teplotě – cca 21°C. Nevytahují se. Stejně jako papriky v tomtéž stádiu.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika