Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, s těmi fotkami mám problém: nemám chytrý telefon a ani foťák. Něco sice můžu pořídit odtud z webkamery počítače, ale jen to, co mám u něj blízko. A to jsou jen mrňata, která se tady už objevila mockrát, nic objevného. Ale zkusím angažovat syna, tedy až přijede.

Přihnojil jsem selektivně: 4 přihnojené a 5 jako kontrolní skupina, byť v horším světle (obojí přisvětlované identickou čm žárovkou). Ale můj plán je už je nechat růst, aby měly rajčata co nejdřív. Jasně, ambiciózní, ale zkusit to musím. A zůstanou doma.

No a přišel materiál na tu "zimní zahradu" na balkóně, takže by to mělo být hotové do konce února. Tak pak to budu pěstovat tam (ale ne ty 4).

Ještě otázku: je možné, že ty skvrny a uvadání jednotlivých listů můžou být způsobeny nedostatkem vápníku? Stává se to i Vám? Na každé rostlině je to vždy jen jeden list, ostatní vypadají zdravě. Kdyby to byla nějaká nákaza, šířilo by se to dál. Nebo ne?

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika