Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pepé, myslet se vyplatí. Ten druhý krok, když myslíte, je ověřit si. Což já dělám. A v té větě, kterou citujete, jsem to použil, protože jsem pokorný začátečník. (Ale lepší se to - tedy to začátečnictví.)

Sazenice loňského, jak vy říkáte, rekordního, já to nazývám katastrofou - i když ne úplnou, výnosu jsem dostal už vypěstované od jiného zahradnického nadšence. Jenže šetřila, tak koupila semínka v supermarketu, nepamatuje si kde, sáček snad dohledá, ale to nic nemění na věci, že v sáčku označeném Start S F1 bylo něco úplně jiného. Ten "výnos" mi našeptává, že to bylo Tornádo. Ale ověřit to nejde, nemám ani fotky. Ale byla docela chutná, tak proč nad tím brečet. "Pobrečel" jsem si, když jsem přijel z dovolené a místo zelených rostlin jsem našel rajčata většinou hnědá plísní. Jediné z nich nebylo ušetřeno. To mi hnulo žlučí a teď dělám, co dělám, prostě jen proto, že nechci, aby se to opakovalo.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika