Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evo a Vladimíre, HP je jedna veliká improvizace. Cíle jsou sice jasné (i když i ty se mění za pochodu - viz ty papriky), ale cesty k dosažení těch cílů jsou pro mne průzkumná výprava. Lenin by měl ze mne radost: učím se, učím se a učím se a mozek, tedy doufám, zůstává pružný. Všechno od píky. A Eva a Ty jste jediní, kdo se mi snaží pomoct praktickou radou. A to oceňuju.

Dnešní radost jsem prožil, když jsem zjistil, že mi vyklíčil i druhý Mountain Magic, v což jsem moc nedoufal. Zatím nejlepší klíčící skóre: 7/8. 100% sice ne a ne dosáhnout, ale i to jednou přide. Třeba vyklíčí i ten třetí. Ale i dva jsou na řízkování dost, nepotřebuju jich víc než 10 celkem. A papriky v buničině od neděle už vesměs jeví známky života. Vy oba asi víte, o čem mluvím. Pro mne je to ale naprosto nové. A ty peníze, které do toho vrážím, jsou jedna z nejlepších investic, které jsem kdy udělal. A není to žádná závratná suma. Ta radost má mnohonásobně vyšší hodnotu.

Tak na zdraví Matky Přírody.

Milan HP 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika