Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

3.1.18 Z 6 vysetých semínek 25.12. zanechaných na povrchu vyklíčilo 5 (podstatné zlepšení skóre): všechny 3 ve Forestině a 2 v Agru. Pouze jeden Vitador tvrdošíjně odmítá růst. 30.12. jsem ještě zkusil 6 Vitadorů dát na buničinu ve vodě. Už čtvrtý den se u 5 z nich projevily známky klíčení.
Problémy: Vitador zasetý 16.12. do kombinace substrátu a krtince nakonec vyklíčil, ale nějak se mu povedlo utrhnout si při tom děložní lístky (asi není krtinec jako krtinec – záleží na půdě, ta moje je hodně těžká). Nechávám ho pod světlem, abych viděl, co se stane. Teoreticky by měl rychle odumřít. Zatím žije. Na Startce 1 (115 mm vysoké) se na konci jednoho pravého listu objevily šedé skvrnky. Nezdá se, že by se to šířilo, tak snad to není nic vážného. Přikládám obrázek. Pokud byste někdo rozeznal, co to je, dejte mi vědět, prosím. Měl jsem v plánu už vysít ta plísniodolná anglická (Crimson Crush a Mountain Magic), ale ještě jsem to odložil. Nejspíš na víkend. Dnes zasypu tu druhou várku.
S hrůzou jsem si uvědomil, že se mi všechna ta rajčata, až budou v pytlích, do bytu nevejdou, takže jsem dostal nápad postavit na balkóně jakýsi polykarbonátový „skleníkopařník“, a to u stěny, u které je zevnitř topení. A musím to stihnout tak do konce března. Pokud byste věděli o nějakém šikovném řemeslníkovi z okolí Ústí n. L., dejte mi prosím tip.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika