Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

PP, možná vám to nedošlo, ale to všechno je nám známo. Ale to moje NEBUDE sadba, v tom je ten hlavní problém. Sadbu na ven začnu ze semínek pěstovat normálně jako každý druhý v březnu. Ta rajčata, když to vyjde, porostou pomalu doma, tak rychle jak jim světlo dovolí. To bude přibývat a já ho i přidávám (a budu víc, bude-li nutné). V těch spektrech, která rostliny pro fotosyntézu potřebují nejvíc - minimální intenzita osvětlení pro ni je u rajčete 400lx, a to myslím dost překračuju. No a v březnu, ale možná stačí i duben, je nařízkuju, abych měl víc plísniodolných jedinců. A ty mateřské rostliny půjdou na balkón (150 mnm) nejspíš v dubnu: hodlám jim tam udělat i malý polykarbonátový skleník přilehlý k vytápěné zdi. Rovnováha faktorů bude odpovídat pomalému růstu. Co je na tom nemožného?

A ohrazuju se proti "lhaní". Už proto, že o budoucnosti jen odhadované nelze lhát. Možná ji chybně předvídat, ale ne lhát. Navíc jsem nikdy netvrdil, že to musí vyjít. Proto se to jmenuje Hokus pokus.

Co vám dělá tak dobře na odrazování a i ponižování lidí, kteří to zkoušejí? Potřebujete si zvýšit sebevědomí tím, že jiní jsou, no jak to říct slušně?, méně vzdělaní než vy?

Nakonec sám přiznáváte, že to může být jen "velmi, velmi obtížné". No a my se těch obtíží nebojíme. Prostě si počkejte na svou satisfakci po skončení pokusu, tedy pokud selže. Slibuju, že jej přesně a pravdivě popíšu. Už jen kvůli povzbuzení či varování eventuálních následovníků.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika