Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

25.12.17 Konečně dorazila první LED grow žárovka (54W, červené a modré spektrum). Pokus s přisvětlováním tedy teprve začal. Předtím to bylo jen provizorium. Je to trochu jiné kafe než ten pásek - tedy výkonově. Podle návodu je třeba nosit sluneční brýle při manipulaci. Dobrý fórek. Ale osvětluje daleko menší prostor než udává prodejce NakupLedky.cz. Zavěsil jsem ji 65 cm nad rostliny.

Vysel jsem 6 dalších semínek, tentokrát jsem je nechal na povrchu podle Vladimíra. Zaráží mne, že mám velmi nízkou klíčivost. Nejspíš dělám někde chybu, ale netuším kde. Pouze Startka má málo přes 50%. To není normální. Znovu jsem použil klíčivé substráty Agro a Forestina stejným poměrem, vynechal jsem krtinec. Z minulého vzorku uvádím, snad prozatimní (uplynulo 8 dní od výsevu), trochu trudné, výsledky:

Forestina - 2/4; Agro 2/4, Agro+krtinec 1/4, Forestina+krtinec 0/4. Semínka byla do 1 cm hloubky, teplota 22 - 25°C.

Ze dvou rostlinek Start jsem včera udělal pokusné králíky (kontrolní skupinu), když jsem je vyšoupl na parapet okna na chodbě, kde je 16 - 17°C. Bez přisvětlování. 

Milan Hokus Pokus

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika