Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, určitě neprobíhají tak docela podle plánu. Druhá várka mne překvapila rychlostí, se kterou některá semínka vyklíčila (v pořadí 3 Start, 1 Bonseta, 1 Vitador). Jenže mne to postavilo před další problém: Ta zbylá nevyklíčená semínka potřebují 25°C a ty rostlinky 17°C. Což nelze zařídit, když jsou v 1 kelímku 4 semínka od každé odrůdy (to jsem provedl v rámci objektivity pokusu se substráty). No a vyklíčenci se vytahují jak žvýkačka.

Takže musím přikročit k přepikýrování, i když ještě nemají ani náznak pravých lístků a jsou tenoučké jako nitky. Čímž dost hrozí poškození. Nemohu ani vysypat celý kelímek, když chci odebrat jen jednu či dvě rostlinky z kelímku. Dojde tedy na tu lžíci a vydloubnutí. A budu potřebovat, abyste mi drželi všichni palce. Musím to provést už dneska.

Naštěstí se nic moc nestane, když to některá z nich odnese. Určitě ale budu ta drahá, plísniodolná semínka dávat do kelímku (třeba menšího) po jednom. Čili jsem se zase poučil. Naštěstí mám těch parapet dost.

Krásné Vánoce

Milan HP 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika