Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je úplně v pořádku, že každý pěstujeme sazenice a také rajčata tak, jak nám to nejvíce vyhovuje. Milan experimentuje a chce si vyzkoušet všechno. A také chce slyšet názory ostatních. Závěr si udělá sám, dle svých podmínek. V zásadě není až tak velký problém vypěstovat sazenice rajčat. Jestli jsou trochu vyšší, nebo silnější až zas tak není důležité, důležitější je jak budou růst na zahradě. Pochopitelně každý chceme mít krásné silné sazenice.

Je pravdou, že mám omezené možnosti na předpěstování sadby, mám k dispozici jediné okno o šířce 120 cm, kde musím předpěstovat víc jak 200 ks sazenic rajčat a paprik. Vzhledem k tomu, že pěstuji plno odrůd, tak jsem nucen pěstovat sazenice v kelímcích. V kelímcích se také pěstuje, aby se nenarušily jejich kořeny při přesazování. O přepichování se jedná při prvním přesazování malých rostlinek jen se dvěma děložními lístky. Jinak při dalším přesazování až po výsadbu na záhon jsou rostliny přesazovány s nenarušeným kořenovým balem. Na přiloženém fotu jsou vlevo čtyři sazenice vyjmuté z kelímku a vpravo čtyři jednolivé sazenice s kořenovým balem.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika