Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nikdy jsem nezkoušel nějaké podobné experimmenty (myslím tím zasypávání). Ze své zkušenosti vím, že již druhý den po přesazení roslinky, které mají jen děložní lístky rostou. Mají jen dvě možnosti- buď začít růst nebo uschnout a ten rozdíl je hned poznat. Jinak jeden den, pět dní i deset dní nehrají zas tak velkou roli. Pro mne je důležité to, že mám už zaběhlý systém jak a skoro bez práce vypěstovat včas a v dostatečném množství sazenice pro mou potřebu. Proto nepoužívám přídavná světla, vyseji semena, když začnou klíčit tak kelímky strčím za okno. Tam jen občas zaliji, cca jednou za tři až čtyři dny. Po prvním přesazení kdy dávám čtyři rostliny do jednoho kelímku, přesazuji ještě jednou- jedna rostlina do jednoho kelímku. Potom jen otužování a odsun na zahradu.

Jinak to zasypávání si nedovedu představit. To zasypete tak brzy děložní lístky? Nebo máte děložní lístky až nad kelímkem?

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika