Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na sazenice se mi osvědčily samozavlažovací truhlíky, sazenice mají stálou vláhu a rostou lépe než v kelímcích (takže zabírají místo kratší dobu. Do truhlíku dám zem z rajčat z předcházejícího roku (tj takový chudý kompost), zaleju a zaseju. Navrch popráším zbytkem materiálu. Kdesi jsem četla, že semene se mají dávat asi 2 -3 x tak hluboko, jak jsou velká semena. Povrch zakryju fólií nebo jsem měla víka z plastových krabic s otvory. Dřív jsem semenáčky jednotila, nyní přebytečné dávám do kelímků. Ze srovnatelných sazenic je v kelímcích a truhlýku značný rozdíl ve velikosi. Při sázení kořeny sazenic rozřežu nažem na balíčky. Na záhoně velmi rychle začnou růst nové kořeny a oproti kelímkovým jsou silnější.

Rajčata na sáhon seju v polovině března, Rajčata na balkón na konci ledna, nebo začátkem února. Balkónová sklízím od začátku čevna, v létě je prostříhávám a plodí do mrazů. Balkónová rajčatta pěstuji ve velkých květináčích - asi 5 - 8 l. EM

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika