Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vystihl jste to přesně či ještě jste nadhodnotil: moje praxe v tomhle oboru je nula. Jsem dokonalý panic. Proto tady chytám rady jak jen můžu. Dřív jsem totiž sazenice jen kupoval nebo dostával. Neměl jsem vůbec tušení, jak vlastně vyklíčené rajče vypadá. Nebyl jsem si jist, zda to není plevel. Jasně, je to k smíchu, ale je to tak. Nestydím se za to a užívám si to, zvlášť když jsem objevil tohle fórum a lidi, kteří se rádi podělí o zkušenosti i fotky. 

Vím sice něco o světle, dělával jsem světelného technika ve fabrice, ale téměř vůbec nic o jeho působení na rostliny. Je to pro mne prostě dobrodružství, o kterém vím, že nemusí skončit úspěchem. A v tom jsou ty emoce, prostě se vesele učím.

A vy mi zníte jako zkušený pěstitel, tak proč mi nepomoct dobrou radou?

Ale jedno musím říct: ty rostliny (tedy ta jedna chudinka, co mi zbyla) o tom světle ví, i když je to jen provizorní z nouze ctnost. Stojí totiž víceméně rovně, i když bych čekal, že se bude naklánět k dennímu světlu. A kupodivu nevyčuhuje dál a dál.

Hezký den.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika