Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky, ale ty papriky mají čas.

Teď mám jeden urgentní dotaz: dá se na semínku rajčete rozeznat, kde bude mít kořínek a kde rostlinku? Je velmi dobře možné, že jsem je tam zasadil jak mi přišla pod ruku. A předpokládám, že by měla být svisle, ne naplocho. Ale to jsem si uvědomil až teď.

A ještě jednu věc: je opravdu lepší je přepikýrovat hned po vyklíčení (pokud jsem dobře rozuměl tak to děláte tak 10 - 14 dní po tom, co vylezou)? Já se chtěl téhle manipulaci vyhnout v domnění, že každé přesazení zpomaluje růst.

Můj jediný přeživší jedinec si vede celkem slušně. Oproti těm vašim je ale poněkud nitkovitý, možná je to tím, že je to tyčková odrůda. Napadlo mne, že bych ho a) mírně přihnojil Kristalonem na růst b) obložil ten tenký stonek další vrstvou hlíny se substrátem. Dává to smysl? Víc světla mu totiž už nemůžu dát a i ta teplota je stále kolem 20, i když už jsem tu místnost začal i větrat oknem.

Děkuju za radu.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika