Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdepak, autor vlákna vůbec nic nezapisuje a ani nechce. Autor vlákna popisuje dění pouze tady pro a) své vlastní poučení, protože doufá, že se mu dostane od zkušených dobrých rad a varování před chybami. b) pro poučení jiných, stejně nezkušených začátečníků jako autor.

Staří praktici z toho nic nezískají, od těch se právě očekává dobrá rada, pokud ji chtějí poskytnout. A autor se popisováním dojmů snaží ten text udělat čtivým i pro ně. A tak přilákat rady a tipy. Což se zatím daří skvěle.

A hlavně: autor je jako dítě, které objevuje svět pěstování sazenic (předtím je vždycky nakupoval, blbec jeden!) a žasne, a to krásně pozitivně. Jasně, skoro jistě dětinští, ale v žádném případě se za to nestydí, spíš naopak. 

Tohle fórum je, ve srovnání s ostatními, nádherná oáza věcnosti a pozitivních emocí. Občas si sice někdo do někoho dloubne, ale tak nějak s mírou a prakticky. Tuším, že důvod je jednoduchý: chodí sem jen lidi, kteří mají své hobby rádi. Hrozně rád a často sem chodím.

Autor vlákna - Milan Hokus Pokus

P.S. Víte Vy, jakou radost mi udělalo to jediné rajče, když už jsem si myslel, že všechno je, no, jak to říct slušně?, v místech, kam slunce nikdy nesvítí? A o to se fakt musím podělit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika