Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V "teple" asi zůstane, protože s hrůzou zjišťuju, že i v té místnosti, kde se netopí je stejně kolem dvaceti. A přesně: přisvěcuji ji teple bílou LED žárovkou,  2 700°K o příkonu tak 30W, kterou jsem měl doma. Když vylezla, hezky si zatancovala ke světlu, když jsem otočil kelímek, ale teď je krásně rovná (světlo je přímo nad ní asi 40 cm). Je zajímavé, že vylezla až po 8 dnech, kdy už jsem vůbec nedoufal. Možná je to tou teplotou: s bídou ji v bytě vytáhnu na 21°C. Anebo jsem někde udělal chybu při vysazování semínek či zalévání. O víkendu budu pokus opakovat se 6 kelímky dvěma různými způsoby. Jiffy nechám třeba na papriky či okurky.  A substrát smíchám se sterilizovaným krtincem. Chci taky vyzkoušet jiný výsevový substrát než Agro.

Moc díky za nabídku paprik a hlavně za informace od vás všech. Zatím ale jen sbírám informace a akce začne až tak začátkem března, abych je pak vysadil až v květnu. U nás jsou Zmrzlíci zatra studený. Ale zkusím se poptat po dostupnosti těch raných odrůd tady u nás.

A jasně, někteří chlapi od jistého věku dětinští. Ale přece nebudeme jen tak trpně stárnout, ne?wink

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika