Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, taky mne napadlo použít hlínu z krtinců (však jich mám na zahradě neúrekom). Ale plánoval jsem to až na přesazení do pytlů, kde si myslím, že by čistý substrát nebyl nejvhodnější. Jsem si skoro jistý, že ten substrát (na klíčení) je trochu na vině mého neúspěchu. Nevadí, zopakuju a pokusím se použít jiné metody. Vladimírovu i tu Vaši. Laciných semínek mám dost, některé dokonce zadarmo z Holandska.

Co se drahoty pokusu týká, je to pro mne spíš koníček než jen cesta k úrodě. Celý plán a jeho smysl jsem popsal v Rajčatový hokus pokus - poraďte. A musím říct, že jsem rád, že jsem to napsal, protože se mi dostalo už mnohých dobrých rad. Ne, že by to vyloučilo chyby na mé straně, ale díky tomu, že jsem začal tak brzy, mám ještě čas je napravit, snad.

A ještě něco: mám na Vás otázku. Rozhodl jsem se taky vyzkoušet pěstování nepálivých paprik. To ale klasicky až na jaře. Chci je pěstovat v 570 mnm, takže potřebuju tu nejranější možnou odrůdu. Nevíte, která to je?

Díky za radu.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika