Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Začátečník asi nejsem, ale mám spoustu mezer ve znalostech. Jedna z věcí, které musím dohnat je určitě hnojení. Sice něco vím, ale neznám třeba míru hnojení. A taky nevím, co čím hnojit. Jak je vidět i v tomto vlákně, co člověk, to názor. A na mě jde ten pocit, že hnojit se dá všechno vším, ale mohou být vhodnější kombinace. Méně hnojiva a více rostlin/plodů.

Co se týče toho neomezeného zdroje. Konírna se toho ráda zbaví. Nejsem sice úplně na to sám. Nicméně když si naložím plnou vlečku za traktor, tak bude moje. Pokud si to nikdo nerozebere a dosáhne to určitého objemu, tak paní zavolá zemědělcům... Odváželi asi před měsícem(zemědělci). Nyní je tam toho zase slušná hromada(vlečka?). Jsou to koblížky a sláma z podestýlky. Paní mi sama říkala, ať slámu odházím bokem a vezmu si ty koblížky. Někde vespod tento materiál bude asi už prohřátý. Zkusím to tedy nějak přebrat :)

zatím děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika