Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Soda nebo i jiné sodné sloučeniny zvyšují sladkost některých odrůd rajčat. Soda je navíc alkalická. Je možné, že to nedělá dobře některým chorobám. Možná i té suché hnilobě. Nemám odzkoušeno. Ukrajinci zřejmě ano.

Samozřejmě by byl protimluv, kdybychom chtěli vstřebávání vápníku nebo rozvoj nějaké choroby léčit jen látkami obsahující vápník. Čistě teoreticky bych dodával chelatotvorné látky, které mohou transport existujícího vápníku z půdy posílit (např. organické kyseliny z rašeliny nebo z ovoce).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika