Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Udělal jsem ještě jednu ochutnávku. Chutnal jsem Tornádo F1, Start F1 a Toro F1, tj. rajčata, která mně z těch českých hybridů dozrála nejdřív.Tornádo- starý dorý hybrid, dobrá rajčatová, pokud se dobře pamatuji byl docela úrodný i když v období dešťů praskal. Start F1 je mé nejoblíbenější a pro mne nejchutnější rajče. Jsou s ním problémy, ale na mé zahrádce nesmí chybět.  Toro F1 se mně při tom chuťovém testu zdálo s výraznější rajčatovou chutí než Tornádo, ale tvrdá slupka tohoto rajčete mně vadila. Další problém byl, že když jsem rozkrojil další rajče Toro F1, tak se mně zdálo nedozrálé, přičemž barva byla stejná jako u toho prvního. Pro mne (a také celou rodinu), který pěstuji rajčata hlavně pro konzumaci v čerstvém stavu je to, že nepoznám jestli je rajče plně zralé je zásadní problém a taková rajčata na zahradě pěstovat nechci (s tímto se potýkám i u Bejbina).
Včera jsem chtěl pokračovat s testováním chuti dalších hybridů, rajčata jsem rozkrájel, některá ochutnal a zjistil jsem, že testování je tak trochu zbytečné. Chutí se navzájem podobaly a tu tuhou slupku měly snad všechny. Možná je některé úrodnější, odolnější k nemocem, praskání, atd., ale to pro mne není nejpodstatnější. Pokud na mé zahradě nějaký český hybrid, tak jedině Start F1.
Pokud máte někdo jiné zkušenosti, tak se neostýchejte a napište. Vůbec, když jsem toto vlákno začínal, tak jsem si myslel, že bude nějaká diskuze (vždyť skoro každý má na zahrádce nějaký ten hybrid), ale skončilo to tak, že co nenapíšu, tak tady není.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika