Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer všem, tak těch 300 sazenic rajčat a 150 sazenic paprik mám nahoře v podkroví, které se využívá hlavně pro vnoučata. No a když skutečně přijedou, to je potom horší, to musím sazenice sestěhovat, přece jenom mám vnoučata raději. Zatím mám v kelímcích 185 rajčat a 150 paprik a co je možné, tak už rozdávám známým(zatím jenom 40rajčat a 30 paprik),já sama spotřebuji tak   90 rajčat  (skleník, nádoby pod přístřešek u skleníku a záhon) a 50 paprik, ty pěstuji zásadně v nádobách na jižní terase. Zbytek mám jako rezervu, co kdyby něco zašlo a tu potom rozdávám tomu kdo chce.

Odrůdy :  tornádo, zlatava, green zebra, tamina, spencer, indigo rose, ananas, homestead, summer cider,, beefmaster, cour di bue, black from tula, kumato, adine cornue, corsaro, san marzano gigant3,šejk, polliciano, black opal, cherrola, sweet aperitiv, rosela, juanita-přesev, gold krone, mandat, perun, balkonové převislé.

Jsem v důchodu, tak se tím bavím. Mám to pokud možno dané ve velkých papírových přepravkách a nosím je ven na balkon, když je pěkně.Příští týden doplním skleník a vysadím do květináčů balkonové.Když bude mrznout, tak je budu na noc stěhovat manželovi do dílny.Přeji vám všem pěkné počasí a úrodnou letošní sezonu.Marie

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika