Měla jsem Green Hubbard. První jsem použila na gril, ale ta byla čerstvě utržená, další čekaly na uležení ve sklepě. Před vánoci jsem rozdělala další a zkusila jsem udělat kojeneckou přesnídávku dýně plus jahody z mražáku dosladit a zahustit pudinkem, byla výborná vnučce chutnala. Zkusili jsme nakrájet na kousky opéct na másle naskládat do zapékací misky pokapat medem a posypat ořechyupéct v troubě servírovat se šlehačkou bylo to také dobré. Šla by k tomu i zmrzlina. Tak mě napadlo udělat přesnídávku z pečené dýně s hruškou obojí do zapékací misky dosladit medem a rozmixovat tak to zkusím po neděli a uvidíme. Ta dýně když se rozdělé je krásně voňavá nasládlá úplně jiná jak čerstvá která je spíš taková zeleninová, ty zaleželé lákají na zpracování spíš do sladka. U nás byly letos kroupy tak mám se skladováním dýní trochu problém musím je často kontrolovat a některé jsem už na podzim musela zavařit na pyré do polévek, ale ještě jsem sklenici nerozdělala, tak uvidím jak to dopadne.Letos chci zkusit další odrůdy spíš těch menších plodů aby se celý dal zpracovat. Měla jsem i Hokaida, Lungu di Napoli-ta je hodně velkáa dobrá, Liscia, Acorny. Chtěla bych takové odrůdy které se dají dobře skladovat ai podelším skladování jdou dobře loupat, ale důležitá je i chuť a velikost.