To jsem si připadal blbě já, minulé roky, když jsem i s postřiky končil sezonu nejdéle v prvním zářijovém týdnu. Letos to vyšlo dobře. Na révě jsem podle listů zjistil, že má málo hořčíku a možná i draslíku, ošetřil jí. Do postřiku na rajčata jsem dal 2x Kristalon plod a květ a 2x jen draslík s hořčíkem (na konci srpna, mezi dešti). Proto jsme se tu ptal, jestli s tím nemá někdo zkušenosti - mě to vycházelo velmi dobře. Na záhoně i v nádobách. Ale jeden pokus=žádný pokus. S plísní (teď snad hnilobou to bylo u těch prasklých stejné. Navíc se k plísni přidali i slimáci, nebo jí i roznášeli na rajčata, která jen "nakousli". Že se vám pěstitelům v teplejších oblastech nedařilo není dobré, baví mě číst jak si pochutnáváte na rajčatech. Možná by to chtělo časem udělat něco jako řízenou degustaci, vybrat rajčatového krále sezony. Ale udělt to podobně jako v Holovousích. Vedle odborníků a gurmánů dát ochutnat plody i neznalým věci. myslíte, že by se o tom dalo přemýšlet? Co vy na to rajčatáři?