Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, letos jsem si pořídil foliák víceméně kvůli okurkám ale dal jsem tam i papriky. Prosím o radu jesli někdo neví co jim chybí nebo přebývá.

Papriky AMY jsem koupil a vypadali pěkně, měl jsem je 2 dny za oknem ale žádný palermo nebylo tak tam byli ještě v pohodě, po zmrzlých jsem je dal do foliovníku, trochu povadli ale vzpamatovali se. Cca během týdne začali listy uvadat, žloutnout a začali se na nich dělat bělavé fleky, jakoby vysychali doběla a to nejdříve od nejstarších listů, které jsem otrhal a pak to začlo i na ostatních listech tak porůznu.

Zalité jsou dost 1x za 1-3 dny, pod netkanou to nevysychá.

Lezou po nich mravenci a okusujou listy ale moc jich není, napadené jsou neokousané listy a naopak, sem tam nějaká mšice ale moc jich taky nebylo (pro jistotu stříknuto mospilanem).

Žádné hnojivo ani kompost jsem nedával. O paprikách nic nevím a podobné příznaky jsem ani nikde nevygooglil tak pokud víte porad´te díky.     Máchal

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika