Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ahoj příznivci hokkaido. vloni jsem pěstovala poprvé tyto tykve, na jedné rostlině mi nevyrostly víc než 3. a z toho jen jedna větší, ostatní vždy malé. Co se týká zpracování, v podstatě používám dva recepty.

1. papriky, brambory a hokkaido nakrájím na velké kostky, lehce posypu hrubou solí a tymiánem, přidám na plátky krájený česnek, zakapu olivovým olejem, rukama promnu, aby olej všechny kousky obalil a peču v troubě doměkka - cca 1/2 hod.

2. na pánvi rozehřeji olivový olej a postupně přidávám od nejtvrdší na středně velké kostky nebo proužky nakrájenou zeleninu. většínou dám nejdříve nahrubo nakrájenou cibuli - bílou i červenou, potom papriky, mrkev, kousek celeru, hokkaido, možno přidat i houby,  rajče, nakonec pórek a plátky česneku. Osolím a posypu lehce tymiánem. /Zeleninu použiji jakou zrovna mám po ruce, rozhodně není nutné dávat vše výje vyjmenované, ale pro mně je takovým základem cibulka, paprika, hokkaido a česnek./ Podusím chvilku - podle chuti, aby zelenina byla "na skus", raději tvrdší než rozvařená.

přeji všem kdo to vyzkouší Dobrou chuť. Dana z Brna

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika