Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také je pěstuji. Doporučuji asi po dvou metrech hlavní šlahon zaštípnout a nechat rozvětvit. Pokud to neuděláte, bude úroda o něco menší. Jsou moc chutné na spoustu způsobů. Ty pečené podkovičky osolené a okořeněné (rozmarýnem nebo kmínem nebo podravkou, jak kdo rád) a polité kysanou smetanou s drobně nakrájenou cibulkou a bazalkou opravdu nemají chybu.  Až to zkusíte, fantazie Vám poví o spoustě dalších možností.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika