Zbytkový cukr 15Bx u Durancie



host - 194.200 (?) 
13.11.2016 20:37, zobrazeno: 2746x

Co s kvasem Durancií který má po 10týdnech kvašení pod kvasnou zátkou a bez kvasinek a ředěn z původních 24Bx stále ještě 15Bx a již nekvasí.

děkuji Lojza

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 200.102 (?), 17.11.2016 11:59

Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika