Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chaty, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma
Držáky na dřevo.cz
Kozy na řezání dřeva motorovou pilou přímo od výrobce


Pálení > Zbytkový cukr 15Bx u Durancie

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.194.200 (?)
13.11.2016 20:37, počet návštěv: 1040
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Co s kvasem Durancií který má po 10týdnech kvašení pod kvasnou zátkou a bez kvasinek a ředěn z původních 24Bx stále ještě 15Bx a již nekvasí.

děkuji Lojza

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.200.102 (?)
17.11.2016 11:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Geist323.3.2017309
Pálenka z dýně4419.3.201728336
Radimov koštovka páleniek 118.3.2017162
Vydrží kvas ze sladu?615.3.2017347
Slivovice vs. calvados2207.3.2017282007
Průtahové destiláty387.3.20174076
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?7222.2.20176831
Tepelné médium do dvouplášťového kotle821.2.20172078
Kalení destilátů jinak2416.2.20174372
Poslední frakce destilace kvasu - využití?816.2.20171517
drtič na ovoce409.2.2017101210
Čo s pálenkou nižšej kvality78.2.20171685
Dřevo do destilátu228.2.201710191
Palenie z exotickeho ovocia1026.1.20174679
Kvas Oskoruse5923.1.201750155
Vymrazování916.1.20171852
Uskladnění slivovice v dub. sudu8414.1.201769236
Kvalita domacej palenky1209.1.201729441
Domácí ořechovice9027.12.2016139258
Množení turbo kvasinek1322.12.20161751
Zakalená slivovice16422.12.2016166255
Aceton v pálence - lze vyvětrat a kde se bere?2518.12.201611444
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko6817.12.201642297
Odkalovač na koloně?411.12.20161515
Kvas z hrušek - zastavení227.11.2016848
Nahořklá slivovice6823.11.201651907
Jak zakopat slivovici4622.11.201637293
Refraktometer - poradte vhodny1522.11.20163814
Švestkový kvas - zastavení417.11.20161528
Zbytkový cukr 15Bx u Durancie217.11.20161041
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár2415.11.201614816
Slivkový kvas - viac druhov612.11.20161642
Kvas ma 11 obj. % alk. a stale 13 Brix210.11.20161325
Proč tolik cukru38.11.20161526
Odsíření lutru vínovice?77.11.20161521
Výběr domácí pálenice43.11.20162026
Náhrada škody od pálenice253.11.20165905
Trnkový kvas - zarazení kvašení61.11.20161405
Pálení vínovice a pěnění vína v kotli31.11.20161154
Švestkový kvas - jeho uložení až do jara2031.10.20164812
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
A až Z o uzení19.3.2017
A až Z o uzení19.3.2017
A až Z o uzení19.3.2017
A až Z o uzení19.3.2017
Prvni moje uzeni11.3.2017
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2017
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů