Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chaty, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma
Držáky na dřevo.cz
Kozy na řezání dřeva motorovou pilou přímo od výrobce


Pálení > Zbytkový cukr 15Bx u Durancie

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.194.200 (?)
13.11.2016 20:37, počet návštěv: 1307
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Co s kvasem Durancií který má po 10týdnech kvašení pod kvasnou zátkou a bez kvasinek a ředěn z původních 24Bx stále ještě 15Bx a již nekvasí.

děkuji Lojza

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Zbytkový cukr 15Bx u Durancie


host - xxx.xxx.200.102 (?)
17.11.2016 11:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?7423.6.20179313
Zapomenutý kvas ze švestek102.6.2017691
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár2523.5.201715923
Kolik cukru má být v kvasu při pálení1915.5.201734950
Kompoty - kvas48.5.2017539
Vydrží kvas ze sladu?73.5.2017984
Dřevo do destilátu292.5.201712475
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?626.4.20171126
Palenie z exotickeho ovocia1225.4.20175516
Slivovice vs. calvados22323.4.2017290896
destilační přístroj102723.4.20171207679
Vyroba konaku z vinovice719.4.20177103
Drevené soudky obecne1819.4.201710604
Zakalená slivovice1669.4.2017174565
Škrábavost pálenky3128.3.201732675
Tatratea jak na to?1625.3.20173994
Geist425.3.2017831
Pálenka z dýně4419.3.201730677
Radimov koštovka páleniek 118.3.2017468
Průtahové destiláty387.3.20175702
Tepelné médium do dvouplášťového kotle821.2.20172666
Kalení destilátů jinak2416.2.20175338
Poslední frakce destilace kvasu - využití?816.2.20172133
drtič na ovoce409.2.2017103975
Čo s pálenkou nižšej kvality78.2.20172174
Kvas Oskoruse5923.1.201752529
Vymrazování916.1.20172596
Uskladnění slivovice v dub. sudu8414.1.201772343
Kvalita domacej palenky1209.1.201733060
Domácí ořechovice9027.12.2016143503
Množení turbo kvasinek1322.12.20162398
Aceton v pálence - lze vyvětrat a kde se bere?2518.12.201613453
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko6817.12.201644805
Odkalovač na koloně?411.12.20161964
Kvas z hrušek - zastavení227.11.20161212
Nahořklá slivovice6823.11.201654206
Jak zakopat slivovici4622.11.201639797
Refraktometer - poradte vhodny1522.11.20164673
Švestkový kvas - zastavení417.11.20162022
Zbytkový cukr 15Bx u Durancie217.11.20161308
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Jak si udělat zdraví neškodné hranolky, chipsy apod.?23.6.2017
Jak si udělat zdraví neškodné hranolky, chipsy apod.?22.6.2017
Udene kuriatko7.6.2017
Udene kuriatko6.6.2017
Udene kuriatko6.6.2017
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2017
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů