Využití zbytku po pálení jablečného moštu



host - 133.34 (?) 
11.1.2019 9:03, zobrazeno: 1437x

Vážení, máte někdo zkušenosti s využitím zbytku po vypálení jablečného moštu? Je mi líto přepálený mošt vylít. Po usazení kalu a přefiltrování je zbytek čirý a poměrně voňavý - asi jako ředěný jablečný ocet. Využívám ho zatím k čištění rezavých předmětů a k úklidu, ale hledám i využití v kuchyni. Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji moc! Luboš

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika