Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Pálení > Využití zbytku po pálení jablečného moštu

Využití zbytku po pálení jablečného moštu


host - xxx.xxx.133.34 (?)
11.1.2019 9:03, počet návštěv: 613
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Vážení, máte někdo zkušenosti s využitím zbytku po vypálení jablečného moštu? Je mi líto přepálený mošt vylít. Po usazení kalu a přefiltrování je zbytek čirý a poměrně voňavý - asi jako ředěný jablečný ocet. Využívám ho zatím k čištění rezavých předmětů a k úklidu, ale hledám i využití v kuchyni. Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji moc! Luboš

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Ochutnávka Radimov623.3.20191247
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?5123.3.201926338
Stojanek na cedění kvasu 1721.3.20193764
Modry povlak na Broskvovici719.3.2019494
Parciální fermentace518.3.2019771
Ananasový kvas214.3.2019397
Kvas z mirabelek2011.3.201912141
Kvasenie a palenie manga710.3.2019800
Dřinka - použití229.3.201929054
Destilace - základní dotazy497.3.201913264
Test na metanol8025.2.201985554
3D pálení2323.2.20193409
Turbo kvasnice3423.2.20196183
Palenka z datli?623.2.20195331
Koupě automatické pálenice 11021.2.201933988
Jablkovy kvas meranie cukru6919.2.201914792
Posudzovanie ovocného kvasu717.2.20191367
Odpeckovač317.2.2019598
Ryngle vhodné k pálení1315.2.20191886
Kvas přes zimu1012.2.20192078
Stárnutí slivovice - zajímavý poznatek2411.2.201918688
Kvasná zátka1611.2.201911234
Pálenka z melasy207.2.20192540
Zápach v trnkovici po lihu67.2.2019932
Škrábavost pálenky464.2.201957514
Aroma slivovice352.2.20198764
Destilát z piva a vína121.2.201912824
Kolko odobrat metylalkoholu6631.1.2019103102
Ředění slivovice629.1.20195648
Jaký zavařovací hrnec na destilaci1629.1.20198713
Cukr626.1.20191531
Umístění palírny3918.1.20195700
Chut po siře318.1.2019705
Jblkový kvas (druhák)918.1.20192386
Délka prokvašení kdoulového kvasu413.1.20191218
Využití zbytku po pálení jablečného moštu111.1.2019614
Destilovať v medi, alebo antikore2110.1.201918590
Automaticka palirna ovoce 28.1.20191163
Síření sudů25.1.2019614
Pálenka z dýně584.1.201951390
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Generátor kouře18.3.2019
Uzení masa studeným kouřem18.3.2019
Dehtování18.3.2019
Dehtování16.3.2019
Jake drevo15.3.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů