Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Pálení > Využití zbytku po pálení jablečného moštu

Využití zbytku po pálení jablečného moštu


host - xxx.xxx.133.34 (?)
11.1.2019 9:03, počet návštěv: 268
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Vážení, máte někdo zkušenosti s využitím zbytku po vypálení jablečného moštu? Je mi líto přepálený mošt vylít. Po usazení kalu a přefiltrování je zbytek čirý a poměrně voňavý - asi jako ředěný jablečný ocet. Využívám ho zatím k čištění rezavých předmětů a k úklidu, ale hledám i využití v kuchyni. Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji moc! Luboš

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Škrábavost pálenky4119.1.201952690
Umístění palírny3918.1.20194125
Jablkovy kvas meranie cukru6218.1.201911025
Chut po siře318.1.2019329
Jblkový kvas (druhák)918.1.20191711
3D pálení215.1.2019660
Délka prokvašení kdoulového kvasu413.1.2019828
Destilace - základní dotazy4811.1.201910617
Pálenka z melasy1611.1.20191419
Aroma slivovice3411.1.20196265
Využití zbytku po pálení jablečného moštu111.1.2019269
Destilovať v medi, alebo antikore2110.1.201917037
Test na metanol578.1.201977902
Automaticka palirna ovoce 28.1.2019609
Kvas přes zimu36.1.2019709
Síření sudů25.1.2019327
Kolko odobrat metylalkoholu655.1.201998337
Pálenka z dýně584.1.201949601
Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?232.1.20194734
Koupě automatické pálenice 1042.1.201928375
Slivovice vs. calvados2281.1.2019337626
Cukr51.1.2019748
Cukr nebo med?151.1.20192743
Ukončení destilace + ředění930.12.20182440
Stojanek na cedění kvasu 1430.12.20182301
Zapach dymu429.12.2018710
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?4226.12.201822312
Švestkový kvas - bílá plíseň 2624.12.20184841
Kotel na pálení destilátu621.12.20183578
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?2219.12.201844822
Pálenka z moštu4319.12.201814596
Uchování opakování kvašení turbokvasnic2116.12.20182560
Zápach pálenky816.12.20181527
Třešně, přeslazený kvas, doba kvašení, kdy pálit?1414.12.20183481
Mišpule610.12.20187722
Kvas ze švestek "na pokračování"419.12.20189925
Turbo kvasnice328.12.20184760
Ananasovice, pomerančovice164.12.201812617
Domácí pálenice174.12.20186727
Jednokotlová destilácia s deflegmátorom52.12.20181906
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Šunka bez rychlosolí21.1.2019
Uzení masa20.1.2019
Uzení masa20.1.2019
Uzení masa19.1.2019
Uzení masa19.1.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů