Škrábavost pálenky



   Předchozí příspěvky  |  <  6   
         
Dakota.F - (29) - 238.190 (?) 
25.11.2019 14:56

Nechápu co to je za nesmyslný mítus, že škrábavost pálenky způsobuje cukr.

Absolutně je to nesmysl cukr at prokvašený či neprokvašený se škrábovatosí pálenky nemá žádný vliv.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
            
host - 234.112 (?), 4.4.2021 17:17
Mal som 1500lt kvasu, jednodruhovy bystricke slivky. Vzdy palim v klasickej palenici na 2x. V jednej varke som mal slivovicu skutocne palivu, avsak bola palena v inej palenici, tiez klasika na 2x. Do kvasu nepridavam cukor, iba vodu cca. do 10%. Takze podla mna je to hlavne o palenici a predovsetkym obsluhe. Ked to prezenie a prepali, tak vam nic nepomoze ani to ze ste mali dobry kvas. No nie vzdy sa vsetko podari...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 220.40 (?), 20.8.2021 21:33
Na vině nebývá cukr, ale to, že se včas neoddělí dokap. Pálenice je živá z toho kolik ti toho projde měřákem takže někde se čeká dokud to teče a jinde zkušený palič řekne dost a pálení ukončí. Je to zkrátka o lidech.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika