Obsah cukru při vypálení matoliny



martin17 - (1) - 38.5 (?) 
4.10.2014 12:49, zobrazeno: 3509x

Dobrý den, můžete mi někdo říct, jaký je správný čas na pálení matoliny? U švestek se hlídá cukr, pálí se až je kolem 2. U matoliny jsem se nikde nedočetl, kolik cukru by měla při pálení mít. Děkuji Martin

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 49.210 (?), 5.10.2014 14:36

Obsahem cukru bych se neřídil, ale čajovou svíčkou danou do sudu - když nazhasne, tak ještě kvasí a když hoří, tak bych se pustil do pálení.

ps: pění! chtělo by to nějaký odpěňovač

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika