Náchylnost různých kvasů na vzkypění - zpěnění



host - 151.252 (?) 
16.8.2011 21:22, zobrazeno: 5611x

Destiloval jsem třešně a byl jsem značně nemile překvapen lehkostí z jakou třešně pění jako po přidání jaru.Teplotu jsem musel držet až o 20C níže než u ostatního a zahřívat velmi opatrně a navíc ještě s přídavkem rostliného oleje proti pěnění, ale stejně pění.Jaké jsou další druhy ovoce náchylné na pěnění?? Asi višně? Nebo i merunky?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 121.229 (?), 23.8.2011 20:53

mne tento rok v palenici penili marhule zevraj to robia a tiez ma to zaujima preco, ze vela pektinu a nezavisle druhy palenik hovori ze nedokvaseny kvas- palil som pri 2 percentach cukru po prepalovani mi to vyskocilo na 78 percent palenik ze to je super. inak marhula suprova aj ked este surova.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Úprava vody magnetickým polem12:13
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?10:37
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika