|
Meruňkový kvas
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|
|
host - 230.172 (?), 1.11.2015 12:14
Pane Stano, psal jsem to nahoře. Mám jen lutr a z něho je těžko soudit. Možná kdybych měl srovnání s lutrem z "rychlého" kvašení napsal bych víc.
*
Inspiroval mně k tomu p.Šlosar a taky letošní tropické léto. Lepší by měl ten produkt být v tom směru, že bouřlivým a rychlým kvašením je odnášená část ovocného aromatu. A uvádí se i jisté ztráty lihu.
(Pan Šlosar je příznivcem kvašení při nižších teplotách, některé kvasy chladí a já zas preferuji kvašení při vyšších teplotách).
Rafael.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|
|
|
|
|