Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Pálení > Kvas přes zimu

Kvas přes zimu


Admiva (1) - xxx.xxx.216.36 (?)
6.1.2019 13:42, počet návštěv: 627
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

nestihl jsem letos nechat vypálit jednu bečku trnek a v současné době ji mám v průjezdu. Chci se zeptat, jakým způsobem jí mám nejlépe skladovat, když bych ji chtěl za rok nechat vypálit. Díky.

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Kvas přes zimu


vyslouzil (16888) - xxx.xxx.236.1 (?)
6.1.2019 15:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Vzduchotěsně uzavřít. Přes zimu se kvasu nic nestane. Jinak nevidím žádný smysl v pálení až za rok. Minimálně Vám bečka bude překážet. 

Připojit reakci
   

Kvas přes zimu


host - xxx.xxx.86.167 (?)
6.1.2019 15:43
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nejlépe při nejnižší teplotě a řádně uzavřít, aby to nechytlo octové kvašení a neztrácel se líh. Vykvašený kvas může vydržet i 6 měsíců, ale tady se počítá, že nejpozději na jaře se vypálí až na Vás příjde řada v palírně. Čekat rok a pak to míchat, předpokládám, s čerstvým kvasem... nevím, nevím.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
3D pálení215.1.2019540
Umístění palírny3215.1.20192763
Délka prokvašení kdoulového kvasu413.1.2019767
Destilace - základní dotazy4811.1.201910338
Jblkový kvas (druhák)811.1.20191519
Pálenka z melasy1611.1.20191318
Aroma slivovice3411.1.20195993
Využití zbytku po pálení jablečného moštu111.1.2019212
Destilovať v medi, alebo antikore2110.1.201916809
Test na metanol578.1.201977552
Automaticka palirna ovoce 28.1.2019535
Kvas přes zimu36.1.2019628
Síření sudů25.1.2019303
Kolko odobrat metylalkoholu655.1.201997771
Pálenka z dýně584.1.201949393
Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?232.1.20194599
Koupě automatické pálenice 1042.1.201927930
Slivovice vs. calvados2281.1.2019337080
Cukr51.1.2019688
Cukr nebo med?151.1.20192651
Ukončení destilace + ředění930.12.20182319
Stojanek na cedění kvasu 1430.12.20182224
Zapach dymu429.12.2018681
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?4226.12.201821987
Švestkový kvas - bílá plíseň 2624.12.20184670
Kotel na pálení destilátu621.12.20183481
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?2219.12.201844645
Pálenka z moštu4319.12.201814466
Uchování opakování kvašení turbokvasnic2116.12.20182504
Zápach pálenky816.12.20181461
Třešně, přeslazený kvas, doba kvašení, kdy pálit?1414.12.20183410
Mišpule610.12.20187663
Kvas ze švestek "na pokračování"419.12.20189756
Turbo kvasnice328.12.20184664
Ananasovice, pomerančovice164.12.201812520
Domácí pálenice174.12.20186547
Jednokotlová destilácia s deflegmátorom52.12.20181824
Jak legálně provozovat domácí pálenici?71.12.20183693
Jablkovy kvas meranie cukru6127.11.201810520
Refraktometr na měření kvasu2227.11.20187678
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás15.1.2019
Bílý ocet - dostupnost12.1.2019
Udírna dehtuje7.1.2019
Stavba udírny - komín ano/ne?3.1.2019
Stavba udírny - komín ano/ne?3.1.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů