to je na vás jestli tomu věříte nebo ne ale je to tak, letos sem odstavoval při 5% a žádná voda na doředění, kdyby to šlo tak vás rád všechny co nevěří pozvu at vidíte a taky ochutnáte.
Tak to jste asi ještě neměl možnost ochutnat opravdu výbornou slivovici, která je např. na koštu umístěna v první desítce.
Kdyby jste ji ochutnal tak výše uvedené nebudete psát, neboť to není pravda!
Nejsem tady od toho, abych vám poskytoval rady jak výborného destilátu dosáhnout, ale v pěstitelské pálenici ho nedosáhnete. jedná se vždy o průměrný destilát. Už jen proto, neboť první litr, který vám vyteče z měřidla do nádoby pod ním je kontaminován dokapem (bordelem) od předešlého zákazníka, který pálil před vámi.
Měřidlo v pěstitelských pálenicích funguje na principu překlápění a následném vytečení vždy celého litru!!! Takže vždy v něm zůstane nějaké množsvní dokapu, který předešlý zákazník nechtěl!!!