Páleník moc vopilej nebyl ale věděl co dělá. Čekal jsem že bude pálenka z durancií hnusná-smradlavá aromatická a odporně mandlově hořká, bude řezat po vyluhovaných jadýrkých.
Páleničáři to tak dělají.Aby věděl co dělá, tak musí k tomu přičuchnout, jinak to ani nejde.Ale je povzbuzující, že stále ještě nebyl příliš do práce ponořen.
Jinak jsem rád, že jsem dnes získal zdravý výhon durancie.Očka neprodleně použiji na volnou podnož.Zžíralo mě, že ji ještě nemám, a přitom je to nejlepší materiál pro výrobu výborné pravé domácí švestkovice.Takovou tu zdravotní, na zimu.Budu s radostí čekat, že bude mít po duranciích tu výbornou smradlavě aromatickou, a odporně mandlově nahořklou chuť po jadýrkách-jak předeslal zakladatel vlákna.