Doma robene barikove chipsy a co s nimi
1. dubove polienka nastiepat na max. 3 cm hrube triesky
2. prehnat cez drvicku konarov
3. teplovzdusnou pistolou rovnomerne ohrievat az do prveho viditelneho dymu (netahat dalej, horka chut), pripadne svetle prazenie - dym este nevidno ale uz stipu oci a nos
3. dat do ultrazvukovej cisticky a zaliat cca 80% destilatom (cim viac % tym rychlejsie) 3-4cm nad chipsy, napojit termostat nech teplota nestupne nad 35C nechat 2 dni pracovat (vibratory v cisticke produkuju teplo takze termostat to spusta a vypina)
4. zliat, zohriat na 60C a pustat bubliny cez macerat - vyssia nadoba, kamene z akvaristiky, kompresor 60l/min - cca 40-60 minut (odstrani to horku chut)
5. 10 rocne polihovanie chlastu v sude mame za 2 dni - et voilà !