Dosladzovanie domaceho brandy a znizovanie liehovitosti



siemens - (43) - 46.90 (?) 
16.2.2018 22:49, zobrazeno: 1387x

Ako dosladzujete vinovicu ulozenu v dubovom sude po nejakom case?  Cukrovy sirup alebo med???

Mate nejaky overeny postup?? Nekrystalizuje to potom??

Davate aj nejake koreniny do brandy?

Dakujem

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu18.4.2024
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika