destilační přístroj



host - 31.196 (?)
29.12.2009 8:34

Lidi, všechny Vás srdečně zdravím.Jsem moc ráda, že sem Vás našla.Dík za všechny příspěvky, dozvěděla sem semoc dobrých rad.Přeji hodně uspěchu při této krásné práci D.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   Předchozí příspěvky  |  <  16,  17,  18,  19,  20  >   
                     
host - 107.54 (?), 1.2.2007 8:55
Diskuse řadí podle data vložení posledního příspěvku. V této diskusi přibila včera zpráva mléčně zakalený destilát (host - xxx.xxx.26.238, 31.1.2007 20:26).
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 26.238 (?), 1.2.2007 20:56
Ano,přidával jsem včera příspěvek k otázce zakalení a k zrnu,proto jsem ho vložil co nejblíže,to je tam co je napsáno "připojit reakci"
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 166.20 (?), 1.2.2007 23:21

Tak chodím sem rok a ještě mě to nenapadlo že jde vlastně vkládat  mezi. Proto to tam ani nikdy nehledám. Možná jsem blbý ale dnes už zase chytřejší.

Zítra Vám napíši recept na ,,Ořechovku" kterou jsem dostal. Vždy jsem si myslel, že to nemůže být dobré ale omyl. Je to vinikající.  VašekB

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 55.68 (?), 2.2.2007 13:49
loni bylo dost trnek - zkusil je někdo pálit? musí se vypeckovávat?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 166.20 (?), 2.2.2007 22:26

Podle mne by vypeckování asi nemělo smysl. Pecky se jen nemají drtit, obsahují nevhodné látky. Já mám odskoušené výborné trnkové víno. Řadím ho mezi ty nejlepší. Plody se tam mohou nechat velice dlouho. VašekB

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 82.68 (?), 2.2.2007 22:41
Kde je ta ořechovka,Václave.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 31.196 (?), 29.12.2009 8:34

Lidi, všechny Vás srdečně zdravím.Jsem moc ráda, že sem Vás našla.Dík za všechny příspěvky, dozvěděla sem semoc dobrých rad.Přeji hodně uspěchu při této krásné práci D.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 16.81 (?), 23.2.2010 15:10

Při ředění vodou /balenou/ se mi kalvados malinko zakalil /zmléčněl/. Je možná nějaká náprava? Děkuji. urota@seznam.cz

Jo, to se stává, nevím, co to zapříčiňuje, ale mám zjištěno, že nahuštěním pálenky zpět na 52% (a trochu více) se mléčný zákal zase ztratí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 87.215 (?), 2.2.2007 16:25
Na tomto hyperlinku je krásný návod na stavbu aparátu pro pálení:
http://www.expats.org.uk/images/homedistillation.pdf
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 250.203 (?), 11.8.2007 10:26
Dobrý návod, dal by se použít jako inspirace i pro větší objem. Jen se mi zdá méně účelný způsob náplně RK (tedy Rashigových keramických kroužků). Nejlepší výsledky dává dvojstupňová diskontinuální destilace, tedy přes lutr (jaká je ve většině pálenic), jelikož pálenka není jen C2H5-OH (tedy ethylalcohol), ale také směs dalších alkoholů a jiných látek, které jí dávají specifickou chuť.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  16,  17,  18,  19,  20  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika