Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Pálení > Ananasový kvas

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.36.141 (?)
12.3.2019 21:44, počet návštěv: 1816
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím, mohl by mi někdo poradit s ananasovým kvasem? Co je potřeba a na co si dát pozor?
Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Ananasový kvas


Mesány (30) - xxx.xxx.62.253 (?)
14.3.2019 14:39
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Na ananas se take chystam, jen na to jeste nebyl cas, protoze ananas chci oloupat - casove trosku narocne. Jeho kura neni chutove zadna hitparad a vysledny produkt by nebyl asi moc pitelny. Takze bud odstavnit, nebo oloupat a podrtit. Ananas obsahuje cca 10 procent cukru, prezraly muze mit o neco vice -12, coz je pomerne malo. Osobne do 50 litroveho sudu s ananasem pridam kilovku cukru a kvasinky. To zde vidim jako nutnost. Jednak toto ovoce byva z pravidla chemicky osetreno, cimz jsou zlikvidovany divoke kvasinky na povrchu, a pokud by jste mel "Bio" ananasy, tak by jste vetsinu odstranil oloupanim. No a pak standartne hodit do sudu a nechat vykvasit. Jedna se o pomerne mekke ovoce a myslim si, ze vykvaseni bude pomerne rychly proces.
Připojit reakci
      

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.19.215 (?)
18.7.2019 11:36
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Tak vypáleno jako běžné ovoce a výborná voňavá a chutná ananasovice. Ananas je nutné oloupat a pošrotovat. Při měření měl docela málo cukru, tak je potřeba nějaký přidat. Během pár dní je kvas hotový a může se pálit 🙂
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Destilat z duly (kdoule)416.11.201911730
Zakalená část pálenky1311.11.20191545
Kvas smrdí podobně jako ředidlo2111.11.201932208
Pálenka z kdoulí208.11.201922990
Jablkovy kvas meranie cukru716.11.201922308
Trnkovica (trnka obecna)395.11.201928951
Pečetní vosk114.11.20191763
Palenka z datli?103.11.20197083
Refraktometr na měření kvasu243.11.201913540
Vaření hroznového vina21.11.2019307
Mereni obsahu alkoholu v likeru431.10.2019478
Pálenka z dýně6030.10.201958590
Tis cerveny129.10.2019221
Cukr, cukr a jenom cukr1528.10.201919304
Míchat lutr při 2D?528.10.20191329
Ideální cukernatost při zakládání kvasu326.10.201921536
Zakalená slivovice17222.10.2019236640
Dřevo do destilátu4517.10.201931943
Koupě Palírny 1614.10.20193953
Poraďte jaké kvasinky289.10.201918958
Hrušky, páliť alebo počkať?55.10.20191224
Test na metanol832.10.201996392
Kvas trnky630.9.20191081
Šípkovica ako ma to2326.9.201940978
Vzdálenost trubky od kotla626.9.20191158
Marhulovy kvas je moc husty1523.9.20192024
Posudzovanie ovocného kvasu920.9.20193610
Co se děje se slivovicí při uskladnění zraje?1615.9.201923265
Novy kvas nekvasi712.9.20191604
Výtěžnost a cena1012.9.20191998
Redeni palenky po destilaci, nebo pred konzumaci?710.9.20191533
Destilační přístroj - sestrojení606.9.2019139874
Smíchání dvou kvasů?155.9.201910861
Destilační přístroj193.9.20194087
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?5930.8.201937046
Da se to este?927.8.20191521
borovička827.8.201922048
Kvas broskve226.8.20191195
Marhulovy kvas s kostkami1426.8.20192190
Olej v destilatu222.8.2019785
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení masa17.11.2019
Jak obalit uzené maso?16.11.2019
Udírna15.11.2019
Udírna9.11.2019
Udírna9.11.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů