Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Pálení > Ananasový kvas

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.36.141 (?)
12.3.2019 21:44
Tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím, mohl by mi někdo poradit s ananasovým kvasem? Co je potřeba a na co si dát pozor?
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Ananasový kvas


Mesány (31) - xxx.xxx.62.253 (?), 14.3.2019 14:39
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Na ananas se take chystam, jen na to jeste nebyl cas, protoze ananas chci oloupat - casove trosku narocne. Jeho kura neni chutove zadna hitparad a vysledny produkt by nebyl asi moc pitelny. Takze bud odstavnit, nebo oloupat a podrtit. Ananas obsahuje cca 10 procent cukru, prezraly muze mit o neco vice -12, coz je pomerne malo. Osobne do 50 litroveho sudu s ananasem pridam kilovku cukru a kvasinky. To zde vidim jako nutnost. Jednak toto ovoce byva z pravidla chemicky osetreno, cimz jsou zlikvidovany divoke kvasinky na povrchu, a pokud by jste mel "Bio" ananasy, tak by jste vetsinu odstranil oloupanim. No a pak standartne hodit do sudu a nechat vykvasit. Jedna se o pomerne mekke ovoce a myslim si, ze vykvaseni bude pomerne rychly proces.
Připojit reakci
      

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.19.215 (?), 18.7.2019 11:36
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Tak vypáleno jako běžné ovoce a výborná voňavá a chutná ananasovice. Ananas je nutné oloupat a pošrotovat. Při měření měl docela málo cukru, tak je potřeba nějaký přidat. Během pár dní je kvas hotový a může se pálit 🙂
Připojit reakci
         

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.100.83 (?), 5.3.2020 14:04
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, ten ananas se samozřejmě musí oloupat, to chápu, ale musí se i zbavit toho drevnateho středu? Děkuji za odpověď
Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Proč?6.8.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení20.7.2020
Maso jíž ze začátku černé16.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení12.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení11.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.7.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů