Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Všetko kôstkové (peckové) ovocie destilujem bez kôstiek.

Slivky, ceresne, mirabelky, visne, kvasia aj s kostkami.

Marhulový nechávam úplne bez kôstok.

Ak chcem aby mal destilát viac kôstkovej chuti tak kladivom rozbijem a vylúpem jadierka z kôstiek co boli v kvase, cca 20-25ks kôstok na kazdý kotel a dám do 1D. Bohato to stačí na perfektné ochutenie.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika