Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Víno pálím jedenkrát. Přesněji po lisování matolíny vyluhuji ve vodě cca 8-16 hodin. Polomošt doslazený na 22 cukru nechám klasicky vykvasit a čisté polovíno jednou pálím. Výsledkem je cca 75% vinovice. Vínovici kamarád používá na macerování bilinek, já dělám s vínovicí macerát z vyšní. Vše ok. Dokonce jsme jednou zkoušeli kvasničák, ale pálenka smrděla po kvasnicích - bylo to na vyhození. Nevýhodou je u polovína, že přijedou Pražáci a nemáme co pak pálitwink

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika