Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Rozdiel v technológii není tak veľký! 1. Každé pridané kilo cukru spôsobí prídavok 0,5l palenky. 2. Kvalita rozmixovania alebo nastruhania základnej suroviny. 3. Rozdiel v orezávaní pri pálení. 4. Prekvasenie alebo nedokvas. 5. Kvalita základnej suroviny. 6. Kvalita kvasnej nádoby. 7. Skúsenosti. Takže faktorov na ovplyvnenie je veľa. Pokiaľ to nemáte na predaj, poteší Vás akykoľvek výsledok. Zvlášť ak vás niekto pochváli, alebo bude pálenka jemnučká v krku a na jazyku zanechá príjemnu chuť. Skutočné výzvy sú morušovica a šípkovica, poprípade černica. Tu sú výťažnosti 5-6 l 52% na 100 l kvasu. A tu robotu okolo ani nerátam.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika