Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě bych doplnil 

Pročetl jsem mnoho příspěvků a vždy jsem se dočetl aroma ovocných kvasů se uvolnuje při vyšších teplotách (např. 86 stupnů),proto mě nešlo dohlavy tak nízké teploty.

Možná že je pro aroma rozhodující teplota kotle a teplota v horní části kolony na to nemá vliv a to je právě to co nevím co mi není jasné. Vysledoval jsem čím nižší teplotu drží v horní části tím vyšší mají lihovost, ale jak to má vliv na aroma to mi je záhadou. Pokud se najde někdo kdo mi to zde objasní budu rád předem díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika