Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dovolil bych si předložit dotaz. Kdysi dávno, v r. 1974, jsme zpracovali meruňky na kvas. Tehdy jsem si odložil láhev, zavřel naparafinovanou zátkou a teď ji otevřel.  A dnes má z té láhve výrazný zápach po acetonu. Kvas byl pálen v úřední palírně, dvakrát přepálený, tak, jak to má být.  Někteří lidé mně říkají, že jsme do kvasu dali moc cukru. Ano, cukr jsme přidali, z tehdejší doby ale nepamatuji, že by ta meruňkovice měla nějakou pachuť či takový odér.

Máte někdo podobnou zkušenost či nějaké vysvětlení?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika