Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odkaz na diskusiu:

https://www.zahrada.cz/forum/paleni/kvasenie-stavy-z-cukrovej-trstiny-405991/?kotva=kvasenie-stavy-z-cukrovej-trstiny-406084

Kvasene to bolo v PP/PE bareloch pri teplote 22-23`C. Po vypaleni to bol ostry cerstvy rum, nic dobre, rum potrebuje zranie.

Pouzil som vinne kvasinky od natura Kolinany sro

Nedopadlo to dobre z 2 dovodov 1) rum je tu lacny neoplati sa to 2) uz su zavedene firmy ktore to robia a nepotrebuju konkurenciu.

Peto

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika