Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odchytněte 0,05l - půl deci a ochutnejte, pokud to není pitné tak vylijte a další půl deci. To by mělo být již podstatně lepší-pitelnejší. Pokud toho dáte pryč moc tak ztrácíte aroma. Kdy končit?

Lihovitost toho někdy moc neřekne. Jezdím již více než 30 let téměř každoročně do oficiální pálenice. S paličem jsem domluven. Jakmile se blíží lihovitost cca 45 % tak u každého odměřeného litru nechám okapat prst výtokem z měřidla. Toto olíznu.Chuť musí být dobrá. Pokud se mi nepozdává a je trpká dávám natečené ihned mimo a to co bude následně téct chytám do další nádoby. Následně se znova okoštuje.Někdy se to smíchá,  jindy to mám na mazání kolenou.

Ukončil jsem pálení za ty roky nejdříve ve 43 %, ale byl taky rok, kdy jsem končil u 32%, i palič se divil. Každý kvas i rok je jiný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika